2014. augusztus 10., vasárnap

Parfüm mustra - Újdonságok

Gondolom Ti sem vagytok másképpen a parfümökkel, hogy szeretjük a jól bejáratott, már-már örök kedvenc parfümünket ami úgymond Én vagyok, az Én illatom és ragaszkodom hozzá. Mennyire jó érzés, mikor egy illathoz kötni tudok valakit, vagy épp jó emlékek fűződnek hozzá (persze ennek ellenkezőjével is találkozunk :). Amikor egy illatról csak a másik, Ő jut eszedbe. Viszont annyi, de annyi újdonsággal bombáznak minket nap mint nap, hogy kár lenne nem kipróbálni újat az imádott megunhatatlan mellett. 

Összeszedtem néhány újdonságot vagy leendő újdonságokat, szemezgessünk kicsit. :)


Calvin Klein - Reveal

Egy kettősséget rejtő illat. Napsütötte fűszeres mely egyszerre üde, friss, másrészt melegséget árasztó puha kasmír. Összetevők: rózsaszín, fehér, fekete bors, szantálfa, írisz, pézsma.


AVON - LUCK
 
 
Új illat nőknek és férfiaknak. A női egy citrusos mégis gyümölcsös illat piros bogyós gyümölcsökkel, fehér virággal és szantálfával. 
Férfiaknak kissé fűszeres fás illat megbolondítva a mandarin zamatos illatával.



DKNY MYNY

Vidám, játékos, merész parfüm mely jegyeiben elég összetett. Málna, rózsaszín bors, egyiptomi jázmin, frézia, mely kombinálva van fás összetevőkkel mint pacsuli, pézsma és vanília.


ESCADA JOYFUL
Bolondos, vidám új illat a gyümölcsök és virágok dominanciájával. 
Fekete ribizli, sárgadinnye, mandarin, magnólia, ibolya levél, pünkösdi rózsa, nektarin, méz és szantálfa.



GIVENCHY DAHLIA DIVIN

Egy modern nő illata a mirabella, szilva, pacsuli, szantálfa, veitver jegyeiben.



BOSS MA VIE

A független nő ihlette Boss Ma Vie ahol a kaktuszvirág, jázmin, frézia, rózsa és cédrusfa elemei teszik igazán egyedülállóvá. 



JIMMY CHOO MAN
 
 Egy kifinomult, magabiztos férfi illata. 
Levendula, friss sárgadinnye megbolondítva rózsaszín borssal, ananász levéllel és pacsulival.



MARC JACOBS - DAISY DREAM

A bloggerek nagy kedvence egy vidám, laza szerethető parfüm a Daisy parfümök legújabb szériája, mely egy friss gyümölcsös virágos illat a szeder, körte, grapefruit, jázmin, licsi, kék lila akác, fehér fa, pézsma és kókusz virág összetevőivel.



NARCISO BY NARCISO RODRIGEZ

Az októberben megjelenő új Narciso parfüm nőknek egy rendkívül szexi illat a rózsa, gardénia, cédrus, vetiver, ámbra és pézsma illatával.



THE BODY SHOP - FIJIAN WATER LOTUS

A Fijian Water Lotus a világ illatai kollekció legújabb darabja, egy üde friss tengeri virágos illat a mandarin, lótusz, rózsa illatával.



B BALENCIAGA

 A Balenciaga új tervezője Alexander Wang októberben debütáló parfümjében a könnyű zöld és az erős fás jegyek ötvöződnek. Gyöngyvirág, ibolya, írisz, cédrus, ambrette magok és cashmeran fa.



CALVIN KLEIN - ETERNITY NIGHT

Az augusztusban megjelenő parfüm nőknek és férfiaknak a régi Eternity illat tovább fejlesztett változata. Nőknél jellemző a krémes virágos rózsaszín bors mellett a bodza, szilva, lila akác, pézsma, jázmin, szantálfa és tonkabab. Férfiaknál : paprika, koriander, szilva, zsálya,ibolya levél, vetiver, szantálfa és cédrus jegyei figyelhetők meg.



CHLOÉ - LOVE STORY

Chloé szeptemberben megjelenő új virágos illata a cédrus, narancsvirág és stephanotis (koszorúfutóka) keveréke.



ELIE SAAB - LA COLLECTION DES ESSENCES
 
A szeptemberben megjelenő Elie Saab kollekció egyszerre négy új illattal is előrukkol.
Essence 1. Az ezerarcú Rózsa: török, bolgár és grasse rózsa
Essence 2. Gardénia: fás-virágos illat jázmin és szantálfa keverékével
Essence 3. Ambre :opopanax, pacsuli és szantálfa
Eccence 4.Oud: benzoin, agar fa és fekete bors



ESTEE LAUDER - MODERN MUSE CHIC
A korábbi Modern Muse illat merészebb, nőiesebb változata ami szeptemberben kerül az üzletekbe.
Fás virágos illat, jázmin, tubarózsa, Stargazer liliom, kasmír erdő, szilva, labdanum (balzsamos szuhar), agarfa, velúr pézsma, pacsuli és vanília.



LANCOME - LA VIE EST BELLE L'ABSOLU

A korábbi parfüm mélyebb, intenzívebb változata.
Narancsvirág, jázmin, rózsa, praliné, cashmeran, körte, fekete ribizli és tonkabab jegyekkel.


Azt gondolom lesz miből szemezgetni. :) Én a minap egy friss citrusos fás illatra leltem rá a Zara polcain, amibe  meglepetésemre azonnal beleszerettem, sajnos képet nem tudtam róla hozni, mert nem emlékszem a nevére, de amint sikerül utána járnom a FB oldalamra mindenképpen felteszem. :) 

És néhány jó tanács:
  • A lényeg szerintem parfüm választásnál hogy mindig a karakterünknek, személyiségünknek megfelelő parfümöt válasszuk. 
  • Azt is fontos figyelembe venni hogy hol dolgozol, milyen környezetben vagy nap mint nap. Hiszen ez az illat fog egész nap elkísérni. Aki ügyfelekkel, vevőkkel foglalkozik kerülje a szúrós, intenzív illatot.
  • Ezért is érdemes oda figyelni mit használunk napközben, esetleg alkalmakra vagy éppen nyáron és télen. Hiszen nyáron érdemesebb egy könnyű, üde, friss vagy virágos illat télen pedig jöhet egy fűszeres vagy finom édesebb "hidegelűző" intenzívebb illat.
  • És amire még nagyon fontos oda figyelni, ne kövessük el azt a hibát hogy leizzadtan, esetleg sportolás után (tusolás nélkül) használjunk parfümöt "szagelnyomónak" hiszen ezzel még rosszabb hatást érhetünk el. 

Nektek melyik az örök kedvenc parfümötök? :)


Info via nstperfume

Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése