2014. augusztus 8., péntek

Őszre hangolva - Fókuszban a szemek

Tudom, tudom még javában tart a nyár, sőt valaki még nyaralni sem volt, én pedig már őszi bejegyzéssel jövök? Hiszen vannak akik még a nyári leárazás utolsó hullámaira hegyezik a fogukat messze nem gondolva az őszre és még a nyár legutolsó és potom áron kapható darabjaira vadásznak, de a rafináltabbak már előre gondolva már most szemezgetnek az ősz újdonságaival. Én például a leárazások közepette nagy meglepetésemre leginkább, egy őszi dzsekit, egy-két pulcsit , egy hosszú ujjú inget és egy magassarkút vettem. Hát nem éppen nyári cuccok :) 
De ha már ősz, akkor érdemes körülnézni sminkek terén hogyan állunk. Az előrejelzésekre figyelve ez éven sem lesz unalmas a színpaletta. Először is lássuk szemhéjpúder terén milyen színekre számíthatunk. Leginkább a földszínek, a kék, padlizsán, arany és rózsaszín árnyalatai ami dominánsak lesznek idén az örök csábító fekete és sejtelmes szürke mellett amit kár bemutatni. Én földszín párti vagyok, sőt a feketét és szürkét is rendszeresen használom mégis kevés olyan alkalom van amikor merészebb színekkel dobom fel a napi sminkem. Persze arra is érdemes oda figyelni kinek milyen színárnyalat áll a legjobban ezért azt javaslom a kevesebb néha több elven, igen érdemes beújítani és új színeket kipróbálni, de nem muszáj mindent bevetni és magunkra erőszakolni csak azért mert ezt diktálja a divat :)

Szóval meséljetek csak, ki hogy van ezzel?
Van olyan aki már az őszi kínálat felé tekinget legyen szó ruháról vagy sminkről? :)

1. Chantechaline '15 Year Anniversary' Eye Shadow trio (Limited Edition)(itt)
2.  Guerlain Ecrin 4 Couleurs, 17 Les Violines (itt)
3. Nars, NARSissist EyeShadow Palette (itt)
4. Bourjois Smokey Eyes Trio Nude ingenu (itt)
5. MAC Velux Pearlfusion Shadow (itt)
6. Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eye Shadow 5 Color Palette (itt)
7. Paul&Joe Eye color trio (Availability '14 sept) "The most beautiful makeup for a woman is passion. But cosmetics are easier to buy."
(Yves Saint Laurent)


Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése