2013. június 18., kedd

Gyerekszoba ötletek

Aki gyerek szoba berendezés illetve átrendezés előtt áll és tanácstalan milyen legyen a gézengúz(ok) szobája azoknak remélem picit segíteni tudok néhány inspiráló képpel és néhány ötlettel.
  • Azt gondolom egy szoba berendezésénél a legfontosabb dolog a falfestés, ami mindennek az alapját képezi. Ha az meg van csak utána tudjuk hozzá igazítani a bútorokat és egyéb kiegészítőket.
  • Kisgyerek szobánál én  legjobban a natúr , halvány, púderszíneket szeretem. Úgy gondolom egy újszülött vagy néhány éves kisgyerekhez ezek állnak a legközelebb. Azok a színek amik a tisztaságot, melegséget, nyugalmat sugározzák és tágítják a teret ezért én kerülném a harsány, élénk illetve sötét színeket.
  • Amit még nagyon szeretek azok a natúr anyagokból készül bútorok, játékok, díszek, takarók és egyéb szépségek amiknek hatalmas értékük van pláne ha nagymama készítette a takarót, nagypapa faragta a bútort, de fontos odafigyelnünk rá, hogy ez is illeszkedjen a szoba hangulatához, stílusához.
  • Másik szerintem lényeges dolog, hogy ne halmozzuk tele a gyerekszobát minél több játékkal, legyen szellős a szoba, újszülöttnél elég néhány játék, hiszen úgyis olyan gyorsan megnő, kisebb gyerkőcnél pedig inkább figyeljünk oda a játékok minőségére minthogy a mennyiség legyen számunkra a fontos. Kicsi korban inkább kreatív és készségfejlesztő játékokat vegyünk, később jöhet minden más:)
De természetesen mindenki a legjobbat és legszebbet szeretné gyermekének és legyen ez akármilyen stílus vagy szín,  a szeretet a legfontosabb...nem igaz?:)


Csók: B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése