2014. szeptember 28., vasárnap

Bridget & Olivia

Most csütörtökön a Krea Kortárs Művészeti Iskola két kitűnő divattervezőjének Kovács Dóra és Staub Timea közös Bridget & Olivia brandjének showroom megnyitóján volt alkalmam részt venni, ami egy kis csöpp csoda az Ó utca 9. szám alatt.  A showroom megnyitója inkább hasonlított egy baráti összejövetelre az utcán hömpölygő tömeg láttán, hiszen több százan jöttek el, a hangulat elképesztő jó volt a kollekció sikeréről és a házigazdákról nem is beszélve.:) A megnyitó beszédet Godena - Juhász Attila a USE Unused egyik alapítója és tervezője tartotta, aki egyben a lányok tanára/mentora is volt majd a lányok is mondtak pár szót a kollekcióról.
A diplomamunkaként készített 50 darabos kollekciót a 20-as évek New York hangulata inspirálta melyre a geometrikus minták, egyszerű vonalvezetés, minőségi és részletekben gazdag kidolgozás jellemző. A lányok a kollekció színeiben próbálták a fekete, komor színeket mellőzni így a sötét és jeges kék színek mellett leginkább a fehér, galambszürke és mustár színek dominálnak melyek a kiegészítőknél is visszaköszönnek.
Végezetül pedig mindenképpen érdemes megemlíteni és nem elfelejteni azokat a tehetséges embereket akik a Showroom arculatának kialakításában részt vettek.  Arculat; Ács Attila, Tervezte; Fazekas Nikoletta, Enteriőr styling; A fiók , Kirakattervezés; Schvarcz Ádám Menyhért, Fotók; Kovács Richárd

Sok sikert kívánok nekik!
 Aki csak teheti látogasson el hozzájuk. :)

 


A megnyitó estéje :)




És kicsit kevésbé jó minőségben :)


Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése