2014. szeptember 28., vasárnap

Things I like today

Szemlesütve kezdem ezt a bejegyzést, mert az utóbbi időben, ez a mindig rendszeres vasárnapi bejelentkezés részemről igen csak régen volt már. Egyszerűen az utóbbi időben felgyorsultak az események és valahogy soha nem volt időm arra hogy itt nyugodtan kibontakozhassak. Így inkább bele sem fogtam. Munka ezerrel, mellette itt volt a nyár, saját anyag fotózása, nemrég egy magazin anyag fotózás, amire persze egy hét a felkészülés mert a sok ruhát,kiegészítőket valamikor be kell gyűjtenem majd egy hét a ruhák vissza/leadása természetesen amire csak munka után van időm. Ismét saját editoriál, szintén ugyanez a szitu, attól eltekintve, hogy most csak magyar dizájnereket kerestem fel. Egy hosszan elnyúló betegség, fáradtság, szóval be kellett látnom  a blogra már nem jutott energiám. De amint időm engedi, van néhány nyugodt percem és kicsit fellélegzek itt vagyok. :)
Ma volt az első napom hetek óra amikor nyugi volt, mindenre jutott időm így volt időm álmodozni - és blogolni - , hiszen ez a bejegyzés a hétvégén történt eseményekről vagy épp a nagy vágyakozásokról szól.:)
És hogy mire vágyom? Hmmm...először is pihenésre vágyom kicsit, persze tudom amint többet pihennék hiányozna a fotózás és még sok izgalmas kihívás, mint például a tegnapi ajándék shopping túrám ami nagyszerűen sikerült, de úgy érzem, ahhoz hogy feltöltődve, 100%-osan  tudjunk teljesíteni néha kell egy kis elvonulás.
Szóval ha már pihenés akkor szóljon ez a bejegyzés minden olyan dologról ami pihentető és kikapcsol(na). Mint például a semmittevés. Egy külföldi út, ha lehet kérnem Olaszország. :) Egy elképesztően látványos program. Finom étel ami nélkül (nekem) nincs kikapcsolódás. És nem utolsó sorban egy kellemes társaság... mi más? ;)


Szép vasárnap estét Mindenkinek! ;)

Képek: swagtrooper

Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése