2013. június 11., kedd

Bepillantás Mario Testino otthonába

Mario Testino Peruban nőtt fel, olasz apa és ír anya gyermekeként 6 testvérével. Jogi és gazdasági tanulmányainak befejezését követően Londonban egy színházi fotós mellett kezdte pályafutását majd a kezdeti nehézségek után a Vogue egyik vezető szerkesztője Lucinda Chambers fedezte fel - ami tehetségét tekintve - egyenes út volt a siker felé.

Híres munkái, 1995-ben készült Gucci kollekció fotózása Madonnával,1997-es Vanity Fair Diana hercegnővel. Fotózta a legnagyobb hírességeket, valamint valamennyi nagy divatlap és divatház munkájában működött közre.

Ezen a fotózáson  Los Angelesi spanyol stílusú birtokába enged bepillantást Natalia Vodianova modell segítségével. Körbe vezet minket megmutatva azt a miliőt ami végig kíséri életet, kalandos életútját, utazásait és kifinomult szenvedélyét a művészet iránt.

Testino szerint nincs annál izgalmasabb dolog saját otthonodat úgy kialakítani hogy része legyen az Életed. Az átélt élmények, a tapasztalatok, gyökerek mind mind Téged láttasson akár egy bútorban, akár egy festményben, ahol  keverednek az idők, a terek és a kultúrák. Japán Peruval, Peru Amerikával, Amerika Angliával, Dánia Franciaországgal az a kulturális integráció ami szerinte maga a jövő.

Ha akarnék sem tudnék belekötni a képekben, szédítőek, egyetlen dolog ami picit zavar az Natalia frizurája amit nem érzek túl ide illőnek.

Ti hogy látjátok?


Képek: Vogue

Csók, B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése