2015. augusztus 12., szerda

RY- Renata Sajben / SS' 15 Real Face Collection

Egy kollekció megalkotása, olyan akár egy dal, az önkifejeződés formája. A Modart Művészeti és Divatiskola divattervező szakán végzett Renáta Sajben szerint ebben a mai felgyorsult világban, mára már kevés dolog maradt az életünkben, ami őszinte, aminek értéke van. A zene az élete, szerinte minden szám értéket képvisel és csak rajtunk múlik mit fogadunk be és mit nem. És mivel saját bevallása szerint zenélni nem tud, így tervez és értéket teremt alkotásaival, hogy gondolatait ily módon fejezze ki. Örömünkre :-)



 ______________

BRAND
______________

Márkájának legfőbb jellegzetessége, hogy kontrasztok köré épül. Minden e köré épül, a technológiák, a kontrasztos színek, az anyagkombinációk, a stílusok keveredése valamint a rá jellemző fekete és fehér dominanciája. Minden egyes kollekciója egy témához kapcsolódik és mondani valója van, legyen szó akár egy társadalombírálatról vagy a művészeti ágakban való elmerülésről. A tudatos, bátor és magabiztos nő ruhája, aki szereti az extrémitást és nem szereti a konvenciókat. Kiegészítői pedig tökéletesen illeszkednek a kollekció egyes darabjaihoz.




 ______________

SS' 15
______________

Legújabb Real Face kollekcióját a '70-'80-'90-es évek lírikus rockdalainak világa ihlette. Minden egyes ruhadarab és kiegészítő azt az érzelemvilágot és hangulatot sugározza ami akkor volt. Költőien szólva; ruhában szőtt gondolatok. Természetesen itt is a fekete és a fehér szín kapta a főszerepet , egy kis pirossal és szürkével vegyítve. Az egyedi minták festéssel, nyomással, vegyes technikákkal kerültek a darabokra terülő és  helyezett mintaként. Anyaghasználatban a farmer, bőr, muszlin és a pamut jersey dominál.




 ______________

ACCESSORIES
______________


A tudatosság és precizitás a kiegészítők terén is visszaköszön. Egyedi festett vászoncipők, nyomott bőrcipők és részletgazdag napszemüvegek színesítik a kollekciót. De természetesen ezen kívül más egyéb kiegészítők is kerültek a kollekcióba. Briliáns darabok melyek jól kombinálhatóak és feldobnak egy laza, de akár egy elegáns outfitet.

 
 ______________

B&C
______________


Mindig öröm ha új tehetséges tervező tűnik fel a magyar divattervező palettán, pláne úgy hogy tudatosan, értéket adva és mondanivalót sugallva hoz létre egy kollekciót azon hölgyek számára akik ruháikat nem csak egyszerűen hordani, de viselni is tudják. Üde, merész, jól kombinálható, néha provokatív a printelt trikókat pedig egyenesen imádom! :-)


 


Fotó: Rab Roland
Modell: Stella/VM
Smink: Berkes Babett
Haj: Hevesi Krisztián
Videó: Makrai Patrik


Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése