2014. október 12., vasárnap

Things I like today

A héten nagyon sok minden történt, zajlik(ott) a design hét, millió program, showroom megnyitó, divatbemutatók, néha egy-egy baráti vacsi és persze szusszanni is muszáj volt. No és mikor egy stylist felkérés is jön, akkor pláne nincs megállás.
Hétvégén végre eljutottam edzeni, azt hiszem itt az ideje visszatérni a rendszeres testmozgáshoz, nagyon hiányzott már és most hogy jön az hűvösebb idő egy edzés utáni szaunánál nincs is jobb. Úgy érzem kicsit lemerült az aksim mind érzelmileg, mind fizikailag így a mai nap a pihenésről szólt. 
De nem én lennék ha nem pozitívan tekintenék a jövőbe, szóval holnap új nap, új kihívások, irány ismét az edzőterem. És apropó ha már jövőhét akkor ismét kiállítás, divatbemutató... lesz program bőven.:)
No de miről szólna ez a bejegyzés ha nem a vágyakozásról és a nagy gondolatokról, lássuk mire vágyik a lány vagy épp mik azok a dolgok amik a hétvégén foglalkoztattak. :) Például hogy mennyire jó lenne picit elvonulni, csodás tájakon járni ami plusz energiával tölt fel. Hinni abban hogy mindig folyamatosan tanulunk, minden kapcsolatnak, tettnek és találkozásnak oka van és megérteni hogy mindig minden változik. Hogy a mozgás mennyire fontos hiszen csak egy életünk van és az ha jól érezzük magunkat a bőrünkben az a környezetünkre is kihat. Vagy az - bár ez nem számít nálam újdonságnak - hogy mennyire imádom a stílusos ruhákat :) De ami a legfontosabb hogy higgyünk és bízzunk önmagunkban hiszen az élet minden lehetőséget megad nekünk amire vágyunk csak meg kell látni a lehetőségeket és jól kell dönteni. A félelmet pedig engedjük el ahogy a léggömböt, hagyjuk hadd repüljön messzire :)))

Képek: keroiam

Szép estét Mindenkinek! :)

Szőkefürtös szeretettel, 
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése