2014. október 5., vasárnap

Celeni & Looney Tunes Pajama Fashion Show

Mi lehet egy divattervező legnagyobb rémálma? Amikor legújabb kollekciójának szabadtéri bemutatóján elered az eső. Ezt történt Cselényi Eszter alias Celeni & Looney Tunes pizsama kollekciójának bemutatóján is a Paloma házban ami semmiképpen sem vonta el vagy tette tönkre a rendezvény nívósságát. Sőt! Eszter vérprofi módon magabiztosan és meleg szívvel köszöntött mindenkit majd kezdődhetett a show.  A Paloma ház hangulos folyosói és régi vintage stílusa miatt  kitűnő helyszín választás volt a  divatbemutatónak. A fogadtatás melegszívű és igazi rendezvényhez méltó volt. Hogy ez mit is jelent nálam? Igazi,  mert egy rendezvény fő attrakcióról és támogatókról szóló plakát előtti "vörösszőnyeges" fotózás nélkül, nem igazi esemény. :) Melegszívű, mert már az érkezéskor egy-két meleg instruáló szóval és Warner Bros rajzfigurákkal díszített ajándék szatyorral leptek meg minket ami nagy sikert aratott.
A kiemelt eseményre természetesen nagyon sokan eljöttek, köztük az esemény egyes támogatói Lendvai Lilla és Urbányi Barbara stylist, Ráchel Raj  tortatervező , de ott volt Eli van Poeyer stylist, a Bridget & Olivia egyik tervezője Staub Timea és még nagyon sokan mások akik szintén kíváncsiak voltak a bemutatóra.


Cselényi Eszter és Eli van Poeyer

Urbányi Barbara

Ráchel Raj és Lendvai Lilla

 Staub Timea (Bridget & Olivia)


De lássuk a fő attrakciót magát a kollekciót, ahol mindenki megtalálja a maga stílusának megfelelő kedvenc pizsamáját, hiszen a mesefigurákkal printelt szexis hálóingtől a rövidnadrágos pólós viseletig széles a választék. Az anyagok textúrája változatos, kényelmes, színekben pedig inkább a visszafogottság volt jellemző ami itt sokkal közelebb áll hozzám mint a harsány, élénk színek.



Természetesen a vendégváró falatok és a finom pezsgő mellett a kollekció minden darabja megtekinthető volt a dizájn roomban ahol Eszter örömmel várta a kérdéseket. :)

Fotók : Cselényi Eszter Facebook oldala

Végezetül pedig de nem utolsó sorban mindenképpen muszáj megemlíteni a nagyszerű támogató csapatot akikről még nem esett szó ; Hair: Piano Hair, Smink: The Vision Makeup Sminkiskola, Modellek: OMG Modellmanagement és VM Model. 


Gratulálok Eszter! :)




Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése