2014. június 12., csütörtök

B&C insta - nyári outfit ötletek

Most, hogy neki estem a nyári ruháim szortírozásán és pakolásán, rádöbbentem mennyi, de mennyi cuccom van,  mégis amikor ki akarok menni esténként vagy nap mint nap ott állok a tükör előtt munkába menet előtt, egyszerűen rám tör az a förtelmes dühítő érzés hogy nincs mit felvennem. De tudom ezzel a tipikus nőies megállapítással nem vagyok egyedül, sőt! :) Hiszen a régi cuccok nem számítanak, mindig kell valami új, valami friss, nem baj hogy van olyan ruhád amit még soha senki nem látott akkor is Te tudod hogy ezt már régi gönc. A legjobb ötlet ilyenkor amikor nem akarsz sok pénzt költeni, ha bemész egy turiba például a Hádába és veszel egy-két dolgot amivel feltudod dobni a ruhatárad. Iszonyú jó kincsekre lehet lelni. Persze okosan kell válogatni. Én például nagyon tudatosan megyek ilyen üzletbe be. Soha nem nézelődöm és töltök ott órákat. Tudom milyen színű blúzt vagy nadrágot szeretnék és csak azokat a színűeket keresem. Ha mégis megesik hogy úgy tévedek be, semmi ötletem sincs csak valami újra vágyom, akkor sem nyálazom át az egész üzletet, hanem a szememmel végigfutom és ami megragad például egy minta vagy egy különleges szín azt nézem meg csak.
Szóval arra gondoltam, ha más is hasonló problémákkal küzd és sokszor nincs ötlete mit vegyen fel, hozok pár ötletet segítségképpen, inspirálódni. :) Amit természetesen az instagram oldalamon is megtalál.

Szombat esti beülős
Blúz: Pins and Needles, Nadrág, Szandi, Táska: Zara


Én abszolút lapos párti vagyok, ha szórakozni megyek akkor is laposban érzem jól magam, nem szeretek feszengeni. Csak a munkahelyen hordok magassarkút. Mégis ezt a szettet simán magassarkúval is lehet kombinálni. A vidám, színes muszlin inget a hádába találtam, szerelem volt első látásra. :)


Kényelmes kerti partizós
Trikó: Intimissimi, Szoknya: H&M, Szandi: Zara

A maxi szoknyáknál nincs kényelmesebb viselet. Ez a pamut szoknya igazi kincs. Egyszerűen felkapod egy trikóval, szandival és kész. Semmi túlkomplikált dolog. A szürke pedig az egyik kedvenc színem :)


Városban szaladgálós
Trikó: Intimissimi, Kardigán: A Wear, Farmer: C&A, Szandál: Zara

A kardigán annyira puha és annyira virágos, hogy kár lett volna a Hádában a fogason hagyni.Vidám hangulatot áraszt és a mintája miatt nem leszel többet szürke egérke. De vigyázz mivel veszed fel. Mivel ennyire mintás, érdemes egyszínű dolgokkal hordani, hogy ne legyél túl sok. 


Vacsora randi
Blúz: Zara, Rövidnadrág: Oasis, Szandál: Zara, Táska:Stradivarius

Elegáns, finom színek, semmi túlzás. Egy különleges szandi, vagy egy különleges kiegészítő mindig feldobja az outfited. Pláne ha randira mész, tudjuk jól "a kevesebb néha több". :)


Munkába menet
Ing: Mango, Nadrág: Promod, Szandi: Stradivarius, Táska: Mango


Nálunk csak pénteken megengedett a farmer a munkahelyen, ezért ha farmerban megyek próbálom hegyes orrú cipővel felvenni mert az sokkal elegánsabbá teszi a szettet. Imádom a pasztell színeket és  a szürkéhez egyszerűen tökéletesen passzol a pasztell rózsaszín. 


Nyaralni jó!


Trikó: Zara, Rövidnadrág: Zara, Kalap: Pimkie, Cipő: Stradivarius

Ha nyaralni megyek, a rövid nadrág és a kalap soha nem hiányozhat a kofferból. Ezt a kalapot a minap szereztem be, így most már a sötét kalapjaim mellett végre egy világos is van. Igazi nyaralós öltözet, de ilyen nagy hőségben mint ami ma tombol, nélkülözhetetlen. 

Nemsokára jönnek a leárazások, így azt tanácsolom akinek nagyon viszket a tenyere, hogy most töltse fel a nyári ruhatárát, várjon picit, egy-két hét és kezdődnek az igazi nagy akciók amikor sokkal barátibb árakon tudja beszerezni a kinézett gyönyörűségeket. És ami még fontos, hogy ne vegyünk meg sok haszontalan dolgot, alapdarabokat vegyünk amik jól kombinálhatóak és olyan dolgot ami valóban jól áll nekünk és nem más bőrébe akarunk bújni.

Hajrá meleg, hajrá nyári hangulat! :)

Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése