2014. június 15., vasárnap

Az idei év legjobb férfi frizurái

Az utóbbi időben nagyon kevés bejegyzésem született férfiak részére, így most tádáááá lássuk milyen frizurát hordjanak a férfiak idén. Mi a legújabb divat. Hogyan hordják a srácok a frizurájukat ha továbbra is helyesek és kívánatosak szeretnének maradni számunkra. :)
Amit már érdemes az elején leszögezni, divat ide vagy oda a legfontosabb hogy ápolt legyen az a rőzse. Rendszeres hajmosás, hajvágás és egy jó sampon én mondom csodákat tehet. :)
Az idei év legtrendibb frizurája a Pompadour más néven Elvis-frizura lesz, aminek sokféle változata közül választhatsz. A lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben.


Talán itt a legelső képen látni a legjobban milyen vágási technikával van vágva, attól függetlenül, hogy ezt a frizurát leginkább hátrafésülve hordják szerintem így előre/oldalra fésülve is állati jó :)




Akik a közép utat választották :)



A vékonyszálu hajjal megáldott legények, akiknek kínszenvedés ennyire hosszúra megnöveszteni a hajukat vagy egyszerűen csak jobban szeretik a rövidebb fazont azok is tudnak hasonló frizurát csinálni egyszerűen ki hogy szereti, picit oldalra, hátrafésülve, felfelé vagy egyszerűen kuszán összeborzolva.



Azonban akik a rövidre vagy a hullámosabb frizurára esküsznek és nem szeretnék a legújabb trendeket követni, mégis divatosak akarnak maradni, ők se csüggedjenek, hiszen egy jó vágás bármilyen kedvenc jól bevált frizurát  trendivé tud varázsolni. Mégis ha nagyon rövidet szeretnénk - amin a nyárra és a könnyen kezelhetőségre való tekintettel nem is csodálkoznék - akkor is érdemesebb az oldalát sokkal jobban leszedni mint a fejtetőn. Ha viszont a hullámos kusza romantikus frizura a személyiségünkhöz leginkább passzoló vigyenek bele egy kis svungot és fokozatosságot így megbolondítják a megszokott unalmas frizurát.


Az összes kép: via GQ

Bátrabbak magasra beállítva igazi Elvisként is hordhatják, a szakáll pedig már csak hab a tortán. A szakáll most igazi virágkorát éli, azon sem csodálkoznék akinek eddig otthon megtiltották (barátnő, feleség és miegymás:) most a divat miatt növesztheti ahogy csak akarja.
Nekem viszont az is tetszik ahogy az első képen van, egyszerűen a hosszú felső rész lazán hátrafésülve. Hát nem szépek ezek a fiúk......ööö bocsánat frizurák, hiszen mindannyian tudjuk frizurákról van szó és nem pasi mustráról ;))

Aki ezek után sem tudja mihez kezdjen hajával, kérje ki fodrásza vagy barátnője tanácsát. :) 

Hajra fel! ;)

Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése