2014. március 9., vasárnap

Tavaszi táskamustra

Itt a tavasz, mikor nem csak a virágok bújnak elő, de az üzletek kirakatai is szebbnél szebb színekben pompáznak. Mi is egyre merészebbek leszünk, az unalmas fekete és szürke színeket felváltja a pasztell az élénkebb, vidámabb színek. Végre picit megőrültek a tervezők és mernek merészebbek lenni, keverednek a színek, a formák, a textúrák. Azt gondolom táskák tekintetében igazán izgalmasnak évnek nézünk elébe :)  Íme néhány gyöngyszem;



1./2./3./4./5./6.

A pasztell színek most nagyon divatosak, hiszen nem csak a táskáknál, de a ruháknál is visszaköszönnek ezek a színek. Ami pedig nagyon fontos, hogy nagyon sok mindenhez passzol, így könnyen tudod kombinálni ruhatáradhoz. 



Aki viszont az élénk színeket kedveli, annak sincs oka a szomorúságra, hiszen vakító színekben idén sem lesz hiány. A kobaltkéktől a méregzöldön át a vakító citromsárga színig minden üzlet kínál egy-egy különleges darabot.



1./2./3./4./5./6.

No de ne felejtkezzünk meg a klasszikus fekete táskákról sem, hiszen vannak akiknek tavasz ide - tavasz oda, ragaszkodnak a jól bevált fekete kiegészítőhöz. Idén leginkább a cipzár és az arany ami feldobja a táskákat , de formailag is minden évben tartogat számunka újdonságokat. Ami leginkább trendi lesz az éven az a bucket bag (lásd 3. kép) fazon valamint a rég elfelejtett hátizsákok új divatos köntösbe bújtatva.



1./ 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7.


De van aki nem éri be a finom pasztell és az egyszínű táskák egyhangúságával, akinek muszáj hogy legyen valami csintalanság, sokszínűség akár formailag akár színekben, hogy kifejezze saját egyéniségét, nekik ajánlom a fenti különleges darabokat. :)

Jó mazsolázást! :)

Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése