2013. szeptember 22., vasárnap

Things I like today

Egy röpke "lélekregeneráló", utónyári pihenés után ismét újra itthon. Túlzás lenne azt állítanom, hogy kicserélődtem, de jó volt kiszakadni a mókuskerékből, gyönyörű helyen járni, jókat enni és élvezni a barátok társaságát. Ami viszont ennél is csodálatosabb, hogy ismét elérkezett a vasárnap és újra megoszthatom veletek a gondolataimat.:)
Végérvényesen beköszöntött az ősz, így itt az ideje végleg elpakolni a nyári ruhákat és elővenni a melegebb pulcsikat, kabátokat, csizmákat. Lecserélni az ágyneműt, elővenni a meleg, kuckós takarókat, őszi díszeket csempészni a lakásba, felkészülni a morcosabb időkre és méltó módon fogadni az ünnepeket. 
Gondolkozom például, hogy kicsit átalakítsam a bejárati ajtó helységét, lefesteni a beépített szekrényt, táskáknak akasztót vásárolni, egy kicsit otthonosabbá tenni, hiszen ha bejön az ember a lakásba ez a hely fogadja legelőször, így érdemes erre is ugyanannyi energiát ráfordítani, mint a többi szobára. Ajtódíszt mindenképpen szeretnék idén vásárolni és szeretnék sok-sok képet és gyertyát a lakásba a dísztökökről nem is beszélve:)  Melegség, otthonosság ez az amire vágyom.


Ti hogyan készültök az őszre?  
Ki szokott saját kezűleg ajtódíszt készíteni?


Forrás: Innen, Pinterest

Csók,B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése