2013. szeptember 15., vasárnap

Things I like today

Az utóbbi időben sajnos kevesebb időt tudok a bloggal foglalkozni, mivel mostanában elég sok a teendőm. Próbáltam még elcsípni és bepasszírozni minél több programot mielőtt elkezdődik a suli, hiszen ha beindul alig lesz időm bármire is. Hetente három nap suli munka után, legalább heti két-három edzés, plusz a kihagyhatatlan beülős esték a barátokkal, szóval örülök ha hétvégén szusszanok kicsit. De már nagyon várom, szó se róla...:)

És lám telnek a hónapok, beköszöntött az ősz amit sokan nem szeretnek, ezért hogy ők se keseredjenek el, próbáltam megtalálni nekik azokat a csodás és kedves pillanatokat ami örömet okozhat.

A meleg kuckós takarók, a kandalló tüze a gyertyák fénye a puhaság és melegség érzése. A természet pazar színei,az eső utáni friss, tiszta illat. Ünnepek melyekre buzgón készülünk. Összebújni, odabújni, átölelni egymást a hidegben. Kirándulni, nagyot sétálni, felvenni a legmelegebb pulcsinkat. Meleg kakaót, teát szürcsölni, finom sütit majszolni, nagy sálat a nyakunk köré tekerni és egyszerűen csak élvezni az életet!:)

Ti mit szerettek leginkább az őszben?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése