2013. szeptember 9., hétfő

Őszi kabátmustra

Lassan indokolttá válik a hűvösebb időkre gondolva őszi, téli kabátok beszerzése hiszen annak ellenére hogy jó idő van és hétágra süt a nap kár ámítani magunkat, ez a meleg már nem ugyanaz a meleg ami nyáron volt. Ezért aki éppen kabátvásárlást fontolgat annak segítségképpen nézzük az idei év kínálatát, melyek azok az alapdarabok amibe érdemes beruházni.



Egyik örök alapdarab az átmeneti időkben a nélkülözhetetlen ballonkabát. Szóval akinek még nincs a szekrényében, azon nyomban szerezzen be egyet mert ez a kabát soha nem megy ki a divatból!:) Másik nagy kedvenc a parka, legyen rövidebb vagy hosszabb fazonú, meleg, kényelmes és imádnivaló.




Másik alapdarab a fekete illetve bézs szövetkabát. A feketéről kár beszélni, hiszen nincs olyan ember akinek ne lenne, viszont a drapp szövetkabátot csak ajánlani tudom, nekem is van egy és minden évben megdicsérik.




Itt próbáltam világos szövetkabátokat bemutatni illetve egy kis ízelítőt adni az ismét fénykorát élő poncsó kabátokból.




Nem maradhatnak ki a fagyos idők elengedhetetlen puffos kabátjai sem. Én leginkább a hosszabb fazonokat kedvelem ha hétköznapokról van szó, a rövidebb dzsekit inkább sportosabb szereléshez tudom elképzelni.



És jöjjenek az idei év újdonságai, a bomber és az oversize kabátok, valamint a kakukktojásnak számító színes rövid Zara szövetkabát ami az egyik kedvencem így semmiképpen nem maradhatott ki a felsorolásból.:)

Jó vásárlást!:)

Csók, B&C



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése