2013. augusztus 9., péntek

Káprázatos esküvők II. - Dekoráció

Elnézést a be nem jelentett kis távollétem miatt, de sajnos az új laptopom töltője tönkrement így muszáj voltam laptopostul szervizbe adni. De most újra itt, teljes gőzerővel,hát csapjunk is bele:)
Azt hiszem éppen itt az ideje. hogy ígéretemhez híven ismét esküvői részletekkel kedveskedjek nektek, így arra gondoltam a csokrokat követően, jöjjenek a dekorációs ötletek.
Külföldön már ismert és nagyon közkedvelt, itthon viszont kevésbé népszerű a DIY esküvők, ami szó szerint "Do It Yourself" - "Csináld magad" esküvőt jelent. Lényege hogy saját magunk, illetve barátok, ismerősök segítségével készítjük el saját esküvői dekorációnkat. Ami egyrészt csupa öröm másrészt viszont - ami nem utolsó szempont - egy pénztárca barát megoldás. 
Természetesen akik mégis nagy, romantikus, esetleg klasszikus vagy kerti parti hangulatú esküvőt álmodtak meg, azok se legyenek szomorúak mert ők sem maradnak inspiráló ötletek nélkül.
De tudjuk jól, nem a dekoráció és a külcsín a fontos, hanem hogy kerek legyen az egész,  jól érezzük magunkat és azokkal az emberekkel legyünk akiket szeretünk:)


Zászlófüzér, bojtok, lufik és vidám színek 

Kerti parti

 
 


Klasszikus 

 

Romantikus


Aki szívesen szemezgetne további dekorációkkal kapcsolatosan, ráadásul magyar oldalon, azoknak a Virágom, virágom oldalt tudom ajánlani, akinek viszont a füzér dekorációk nyerték el tetszésüket, a Szívből Bolt oldalán találtok hasonló kedves és bájos ötleteket.

Esküvőre támadt kedvem menni.
Ti nem ezt érzitek?:)

Csók, B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése