2013. július 11., csütörtök

Fesztivál, strand, buli - Tippek és inspirációk

Akár fesztiválra megyünk, strandra vagy csak egy buliba sokszor nem tudjuk eldönteni mik a legszükségesebb dolgok amiket magunkkal vigyünk és egyáltalán mit vegyünk fel. Ezért úgy gondoltam segítségképpen hozok néhány tippet és inspiráló képet azoknak, akik tanácstalanok és nem tudnak dönteni:)

Fesztivál

Fesztiválra mindenképpen kényelmes, laza cuccban érdemes menni. Nem ajánlott a legdrágább ruhánkat itt bemutatni, hiszen a cél az őrült féktelen bulizás mellett a kényelem, ahelyett hogy feszengenénk egész este. Amint javasolnék ilyen alkalmakra egy kis tatyó, kalap, sort vagy szoknya, illetve ruha amit bakanccsal kombinálnék felkészülve a legdurvább terepre, esőre és nem utolsó sorban a zsúfolt koncerteken cipőnkre ugráló emberekre:)

Túlélő táska tipp: nedves papírtörlő, fertőtlenítő zselé, papírzsepi, rágó és  testpermet.



Rövidnadrág: H&M
Póló: Stradivarius
Táska: Mango
Cipő: Deichmann
Kalap: Reserved
Napszemüveg: Mango

Strand

Strandra egyszerű, kényelmes ruhát érdemes felvenni, amiből akár gyorsan kibújhatunk. Ami szükséges egy hatalmas strandtáska amibe minden belefér, minőségi magas faktorszámú fényvédő krém, szemüveg,  törölköző, gumipapucs egy árnyékot adó mágikus kalap, harapnivaló és minimum 1liter víz. 

Túlélő készlet: nedves törlőkendő, vízhatlan pénztárca, olvasnivaló.

Bikini:Promod
Kalap: Claire's
Karkötő: Bijou Brigitte
Strandtáska: Adidas
Ruha: Woman's Secret
Napszemüveg: Pull&Bear
Fényvédő spray: Avéne
Szandál: Zara

Buli

Itt fontos először eldöntenünk mi a buli célja, hódítani akarunk vagy csak lazulni a barátnőkkel és jól érezni magunkat. Ha hódítás a cél elengedhetetlen a szexi magassarkú, csinos ruha vagy egy szűk farmer. Ha viszont önfeledt, táncolós estére vágyunk, mindenképpen kényelmes lapos szandált és egy könnyű ruhát válasszunk, amiben fesztelenül, kifulladásig rophatjuk egész éjjel.:)

Túlélő táska tipp: ajakbalzsam, papírzsepi, rágó és fertőtlenítő zselé.


Ruha: Zara
Táska: Mango
Szandál: Jimmy Choo
Körömlakk: Ciaté
Nyaklánc: Zara

Élj, táncolj és énekelj - érezd jól magad!:)

Csók, B&C


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése