2013. június 4., kedd

Tanácsok és ötletek munkahelyi ruhatárhoz

Mikor reggel felkelünk és dolgozni megyünk, kész rémálom újra és újra kitalálni ma éppen mit vegyünk fel. Állni a szekrény előtt percekig üresen bámulni a ruhásszekrényt majd rájönni, akárhány ruhánk is van, egy vagy több tucat nincs mit felvennünk. Gondolom Ti is így vagytok ezzel.
Ezért ha nem akarunk minden reggel ugyanazon a tortúrán keresztül menni próbáljuk meg okosan  összeállítani munkahelyi ruhatárunk melynek egyik  legfontosabb szabálya , hogy alap darabokat vásároljunk. Alapdarabokat melyek jól variálhatóak, a lényeg a változatosság. Ha már van egy fekete zakónk, ne vegyünk két hasonló fekete zakót csak azért mert szeretjük a feketét.
Legyünk bátrabbak nézzük át milyen színű ruháink vannak és ahhoz igazítsuk a ruhadarabjainkat. Vásároljunk tudatosan. Ne épp azt vegyük meg ami első látásra megtetszik, gondoljuk át mihez tudnánk felvenni, mivel tudnánk variálni és ha van két-három ötletünk, ne habozzunk.
Másik fontos szabály, az amit viselünk kényelmes legyen. Hiszen nem mindegy miben töltjük a nap nagy részét. Próbáljunk ügyelni a ruhák minőségére és a réteges öltözködésre. Végül pedig egy jó tanács. Mindig legyen a munkahelyünkön - vagy akár a táskánkban, bármennyire is meglepő-  váltó cipő arra az esetre ha az eredetileg kiválasztott cipő nem megfelelő. Sok szerencsét!:)







 Képek: http://thistimetomorrow-krystal.blogspot.hu/

Összefoglalva:
  • Mindig a munkahelyednek megfelelő ruházatot viselj.
  • Tudatosan állítsd össze a ruhatárad, tudatosan vásárolj.
  • Figyelj a ruha minőségére, fontos hogy jól érezd magad benne.
  • Variálható alap darabokat vásárolj, amik jól kombinálhatók.
  • Ne halmozd ugyanazokat a fazonú és színű ruhákat.
  • Ami egy ruhatárból sem hiányozhat, a kis fekete ruha.
  • Legyen nálad mindig váltó cipő, harisnya és ragtapasz vészhelyzet esetén.
 XoXo, B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése