2016. február 28., vasárnap

Hajszíntrendek 2016

Amint Ti is látjátok nem csak az időjárás lett jobb, de nálam is kitavaszodott. :) Kivirágzott a blog, lecseréltem a már kopásig megfakult karácsonyi B&C logót és végre eljött az idő, hogy idén először megírjam első blogbejegyzésem. Tudom két hónap telt el, szégyenlem is magam, de mikor a munkahelyemen pozíciót váltottam, tudtam nem lesz egyszerű és számoltam azzal, hogy nem minden csatornán (Blog, Instagram, FB, Styling) tudok majd ugyanolyan intenzitással ott lenni. 

De térjünk rá a hajakra, lássuk milyen hajszínnel fogjuk az idén megbolondítani a férfi népet és mi az amit mindenképpen ki kell próbáljunk. Idén is ahogy korábban nincs olyan szín ami ne lenne menő. Ilyen egyszerű. Mégis az unalmas egyszínűséget kedves Hölgyeim azonnal felejtsük el. A cél hogy minden hajszínbe csempésszünk valami izgalmas egyediséget. Valami bolondságot, valami szokatlant. Idén leginkább a természetes, natúr, napszítta színek valamint a visszatérő balayage szín a befutó. Aki viszont ennél sokkal de sokkal bátrabb, annak ez az év lesz maga a kiteljesülés, hiszen idén a színpaletta egész a babarózsaszíntól a hupililáig tart. :)
Nálam a Balayage a nyerő. A szőkét szeretném valami sokkal természetesebb színre lecserélni , barnára egy kis szőkével megbolondítva de még sajnos várnom kell kicsit amíg a hajam legalább öt centit megnő, hiszen akkor lesz igazán látványos. Már alig várom. :)


Tessék mazsolázni... :) Babarózsaszíntől hupililáig
 És még több BALAYAGE...
Szőkefürtös szeretettel,
Csók, B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése