2013. június 2., vasárnap

Variációk lila térdnadrágra

Ha azt gondoljuk egy élénk színű nadrágot vagy térdnadrágot korlátozottan lehet kombinálni, akkor jelentem nem így van. Bátran vásároljunk élénk, harsány színű ruhadarabokat, mert számos variációja létezik annak, hogy ízlésesen hordhassuk őket. Akár más vidám színekkel, aki viszont nem kedveli a harsány színeket, akár egyszerű feketével és fehérrel. Íme néhány variáció egy lila térdnadrághoz.

Térdnadrág: C&A, Blúz: New Yorker, Szandál: Zara
Nadrág: C&A, Trikó: H&M, Papucs: Hilfiger
A térdnadrághoz járt egy narancssárga öv így a legkézenfekvőbb dolog volt, hogy narancssárga színnel variáljam ami nagyon ütős tud lenni.

 Póló: Zara, Szandál: Unisa
Másik kézenfekvő szín volt a narancssárgához a citromsárga, mint például ezzel a mintás pólóval és egy virágos szandállal kombinálva amiben még a nadrág lila színe is feltűnik.

Póló: Zara, Cipő: H&M

Aki viszont bátrabb és szeretné fokozni a színorgiát az három színt is variálhat ahogy itt egy menta színű pólóval és egy pink magassarkúval.

Blúz: F&F, Szandál: H&M, Óra: Parfois

Tunika: Calzedonia, Szandál: H&M
Persze vannak akik nem szeretik sem a narancssárga sem a citromsárga színt, azok más nem ennyire élénk színekkel is próbálkozhatnak, mint például a kobaltkék és a türkiz. 

Póló: H&M, Papucs: Zara

Felső: Zara, Cipő: Bershka
Néhány variáció pedig azoknak akik egyszerű fehérrel vagy feketével szeretnék variálni.
Természetesen ezeken kívül még számos színkombinációt el tudok képzelni, ilyen például a piros és a zöld, de egyszerre legyen elég ennyi a mi befogadó készségünk is véges.:) Bízom benne az aki eddig bizonytalan volt vásároljon e élénk színű nadrágot annak tudtam segíteni néhány inspiráló ötlettel. 

Képek: Blond and Curly 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése