2013. június 14., péntek

Elkezdődtek a nyári leárazások

Nagyon sok boltban elkezdődtek a nyári leárazok, így itt az ideje a bakancs lista készítésének mire van szükségünk, mit szeretnénk beszerezni hiszen 20-40% de akár 60-70% kedvezménnyel indítanak a boltok így akár több ezer forintot is megspórolhatunk. Vannak ahol óriási plakátokkal már a kirakatban hirdetik, néhány boltban azonban csak bent az üzletben derül ki a leárazás, ami őszintén szólva  nem túl csábító. 

Egyes üzletekben majd az egész nyári kollekció le van árazva, mint pl a Reservedben ahol 50% os leárazást hirdetnek, azonban ajánlom hogy alaposan nézzük meg a ruhákat mert trükkös módon nem minden ruha van leárazva a leárazott táblát hirdető ruhadaraboknál ami nagyon becsapós tud lenni. A választék azonban nagy, az árak is kedvezőek ahhoz képest hogy éppen csak elkezdődött. 

Hasonló 50% os leárazást hirdet ezen kívül a Woman's Secret, LTB, Office Shoes, Terranova, Springfield, Pimkie, Tally Weijl,  Salamander 40%,  Marks&Spencer 20% a Claire's  pedig rögtön 70%-al kezdte meg az árleszállítást. 

Azonban vannak üzletek - amik oly kedvesek nekünk - pl H&M, Zara és kis testvérei (pl  Stradivarius, Bershka) akik hűen önmagukhoz megvárják a június 25-26-át és akkor kezdik meg a nagy hajrát. Így aki ezekben az üzletekben szeretné megvenni a hőn áhított , rég kiszemelt ruha vagy más kiegészítőjét, egy icipicit még várnia kell.

Izgatottan várjuk a további árcsökkenést! :)



Kép: www.artsonline.hu

Csók,B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése