2014. november 30., vasárnap

Things I like today

Újra vasárnapi 'Things I like today'. Tudom mostanában elég ritkán jelentkezem ezzel a korábban elmaradhatatlan rendszeres bejegyzéssel a hét történéseiről, vagy épp csak a nagy álmodozásokról, tervekről, hogy éppen mire vágyik a lány. :), de tudjátok amint tudok itt vagyok.
Annak ellenére hogy pihennem kellene és végre a fenekemen maradni - hiszen egy kiszakadt porckorongsérvvel nem érdemes játszani - ennek ellenére minden este van valami program. De most jöjjenek a hét nagy vágyai. :)
Először is holnap december így már most Hello December!! Úgy érzem izgalmas hónap elé nézünk és általában a megérzéseim bejönnek. :)  Szóval először is no pain, hiszen kell az erő, hogy teljes erőbedobással készüljek az ünnepekre. A lakást szeretném új köntösbe húzni és tudom akármennyire is bolond az ötlet a jelen helyzetben, nagy festést szervezek és remélem új év, új lakás, új élet :) Leó kutyust megölelni, nagyon hiányzik! No és a családról nem is beszélve. Nem utolsó sorban pedig egy meghitt decembert és természetesen fehér karácsonyt. :)

Ti mire vágytok a hétvégén? :)







Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése