2014. október 19., vasárnap

Alexander Wang és az ő H&M kollekciója

Végre bemutatásra került a hatalmas várakozással teli  H&M és Alexander Wang együttműködéséből megszületett 2014 ősz/téli kollekció, mely elsöprő sikert aratott a New York-i bemutatón. A közös munka ötlete már hat éve felmerült, de nem hiába, a jó munkának gyümölcséhez idő kell, így megérte várni. A bemutató alatt úgy érezhette magát az ember akár egy kommandós gyakorlatba csöppent volna, tele erővel és dinamikával. Nem is készülhetett volna ennél átütősebb, brutál jó kollekció a H&M tizedik születésnapjára. Arról nem is szólva az Alexander Wang gyűjtőknek ez maga a  paradicsom. :)



A ruhákat elnézve kétségtelenül a sportruházat vonalra helyezte a hangsúlyt, de mindemellett a funkcionális kényelmes viseletek, ruhák, neoprém dzsekik és felsőruhazatok ugyanolyan nagy szerepet kapnak. A színekre itt is a visszafogott Wang stílus jellemző, így a szürke és fekete színeken kívül más ne is keressünk. 

Lássuk a kollekciót;















Stylist szemmel, de anélkül is azt gondolom várakozáson felüli bemutató került a nézősereg elé, a hangulatot harapni lehetett,  a kiegészítők tökéletesen illeszkedtek minden egyes ruhához és őszintén szólva egyáltalán nem spóroltak velük, hiszen egy modellen háromszor annyi volt a kellék mint maga a ruha. :)

Le a kalappal Alexander!


A kollekció darabjai online és a boltokban november 6-án lesznek elérhetőek.


Szőkefürtös szeretettel,
Csókol B&C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése