2013. december 29., vasárnap

Things I like today

Srácok, készüljetek nemsokára 2014-et írunk!:) Februártól a kínai horoszkóp szerint a Ló éve lesz, ami az én évem, bízom a legjobbakban! Egyébként az évet összefoglalva, elég nehéz év áll mögöttem mégis év végére sok szép és pozitív dologgal lettem gazdagabb. Már most - mivel nem biztos hogy kedden sűrű teendőim mellett posztolni tudok - szeretnék Nektek egy pozitív, szeretetben, egészségben és sok örömben gazdag Boldog Új Évet kívánni! 
Köszönöm hogy itt vagytok velem és támogattok és hogy egyáltalán kíváncsiak vagytok rám.:)


Ezek után pedig térjünk vissza az eredeti 'Things I like today' koncepcióhoz, de mindenekelőtt a kívánságokhoz és ha már kívánság és vágyakozás, akkor aktualitását tekintve csak is a jövő év jöhet ismét szóba.:)
Először is sok-sok nevetést és jókedvet. Örüljünk minden apró dolognak és becsüljünk meg amink van. Szeressük szeretteinket és figyeljünk egymásra. Próbáljunk meg odafigyelni egészségünkre, sokkal tudatosabban éljünk. Szóval egyszerűen élvezzük az életet, merjünk nagyokat álmodni és őszintén szeretni. Csupán csak ennyit kívánok.:))Csókollak Benneteket!
BUÉK!!!!!:))

Képek: via tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése